Főoldal » 2014 » Augusztus » 29 » Csokoládés tortakrém tejszínnel
18:23
Csokoládés tortakrém tejszínnel

 

Hozzávalók:

 

500 ml habtejszín

1 csomag főzés nélküli étcsokoládés pudingpor 

1 tábla étcsokoládé vagy tortabevonó

 

Elkészítés: A hidegre behűtött tejszínt elkezdjük felverni a robotgéppel, majd ha félig felvertük hozzáadjuk a pudingport. Hamar finom masszát kapunk, majd a gőz felett megolvasztott étcsokoládét hozzá keverjük. Azonnal tölthető a tortába és nagyon ízletes krémünk lesz. 

Kategória: Tortakrémek | Megtekintések száma: 802 | Hozzáadta:: Babák | Címkék (kulcsszavak): csokoládékrém, csokoládés tortakrém, tortakrém, csokikrém | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
avatar
Útvesztő